Vistelser & kurser

Våra vistelser & kurser

Vi har öppet alla dagar året runt. Alla vistelser på vårt hälsohem är indelade i olika längd enligt ett sinnrikt system. Vi har allt från tre till sju dygn. Hälsoveckor, kortveckor och hälsohelger. Varje vistelse har sin styrka med det gemensamma att krafterna återvänder och du får mer ork med dig hem. Alla våra gäster anländer samma dag och avslutar samma dag oberoende av längd på vistelsen. När vi startade för 40 år sedan var alla vistelser 7 dygn. I dag ser vi att människor leverolika liv och har olika behov. Därför har vi anpassat utbudet efter vad som fungerar förvåra gäster av idag. Har man svårt att komma ifrån en hel arbetsvecka är hälsohelgerna ett väldigt bra alternativ. Se vad som passar dig och ditt schema.

KLICKA HÄR FÖR NYA KATALOGEN SOM PDF

BOKA NU >>

Veckans kurs

En tradition på Masesgården är att under alla vistelser erbjuda en kurs utöver det ordinarie programmet. Varje vecka har vi olika kursteman och om du är intresserad av något särskilt tema kan du boka din vistelse just den perioden. Kursen är frivillig och kostar 500:- eller 600:- utöver det ordinarie priset. Ingen förhandsbokning behövs till kursen, utan du bestämmer dig när du är på plats på Masesgården om du vill vara med på veckans temakurs.Undantag: Under hälsohelgerna ingår veckans kurs i priset för vistelsen.
Mitt-i-Livet®-kursen måste bokas innan ankomst.

Mycket för pengarna

Kurserna hos oss kostar bara 500 - 600 kr och är 8 - 10 timmar.
Kortvecka 5 dygn är kursen 8 timmar och kostar då 500 kr. Kortvecka 6 dygn och Hälsovecka 7 dygn är kursen 10 timmar och kostar då 600 kr.
Kurstiden är oftast mellan kl.15.30-17.30.

Klicka här för att komma till vår onlinebokning där du hittar alla våra vistelser och kurser uppdelat i hälsohelger, kortveckor och hälsokurer. Du ser i kalendern vilka dagar en ny vistelse börjar. Läs mer och boka >>

Fyll i formuläret nedan för att tipsa din vän om denna sida.


 

KURSEN KAN VARA KICKEN ATT KOMMA IGÅNG!

Kom igång med motionen genom en kurs med fokus på träning eller yoga. Gå ner i varv med mindfulness och meditation. Eller lär dig mer om mat och hälsa, viktminskning och stresshantering.
Siljansnäsvägen 211 Grytnäs, 793 92 Leksand.
Tel: 0247-645 60 Fax: 0247-122 51 info@masesgarden.se