Våra ansiktsbehandlingar görs med ingredienser av högsta klass från Eminence, ekologiska och garanterat fria från syntetiska råvaror som paraffin och silikon. Vi väljer tillsammans med dig det som passar bäst för din hud.

ANSIKTSBEHANDLING

ANSIKTSBEHANDLING  
55 min 875:-
30 min 530:-

På Masesgården erbjuder vi skräddarsydda ansiktsbehandlingar, helt anpassade utifrån vad som är bäst för din hy. Terapeuten kan ge förslag till typ av behandling och vad som ingår i den. Du får en djupgående behandling med rengöring, peeling, stimulerande ansiktsmassage, ansiktsmask och som avslutning en återfuktande hudcreme.
Vi använder biodynamiska skönhetsprodukter från Eminence, som innehåller noggrant utvalda ingredienser från ekologiskt odlad frukt, bär och grönsaker. Enzymerna, som Eminence använder, kommer bl.a. från ekologisk ananas och papaya. I serien ingår en rad olika ekologiska AHA/BHA-peelingar som alla har sina specifika effekter. De stimulerar nya celler och kollagenproduktionen, ger huden spänst, minimerar rynkor och är återfuktande.

FÄRGNING AV FRANSAR OCH BRYN
I samband med annan behandling 325:-
Separat 25 min 430:-

 

KROPPSBEHANDLING

Kroppsbehandlingarna är baserade på aromatiska oljor, lera eller alger. Allt med syfte att rensa ut slaggprodukter, öka blodgenomströmningen och mjuka upp stela muskler och leder. Välgörande massage finns i olika former och kan kombineras efter önskemål och behov.

JUBILEUMSBEHANDLING - från topp till tå
90 min 1.495:-
En härligt lyxig behandling med ekologiska produkter från Eminence. Behandlingen inleds med en renande tranbärsskrubb, varefter rygg och nacke masseras till total avkoppling med närande, ekologisk druvkärneolja. Efter massagen bäddas du in i en detoxande och balanserande kroppsinpackning och under tiden som den verkar behandlas ditt ansikte med ekologisk peeling, en underbar spänstgivande ansiktsmassage och en ansiktsmask med näring hämtad direkt från naturen.

DETOX OCH ENERGIKUR
55 min 850:-
En peelande, avstressande och mineralrik kroppsinpackning med ungersk naturlera. Medan du ligger insvept i värme får ditt ansikte skön massage och ansiktsmask. Mycket bra för dig med stela muskler, fibromyalgi, reumatisk värk eller när du bara vill njuta och tillföra huden extra fukt och näring.

STENTERAPI
55 min 775:-
En holistisk behandling där terapeuten masserar med varma lavastenar från Peru. Effekten du får av stenarnas värme via muskelvävnader och leder, ökar cirkulationen genom kärlen vidgas och blodflödet ökar. På så sätt lindras muskelsmärtor och musklerna slappnar av.

REGNDROPPSTERAPI
55 min 875:-
Behandlingen består av att rena eteriska oljor arbetas in på ett speciellt sätt efter ryggen och på fötterna. Därmed reduceras inflammationer, virus och andra bakterieangrepp som alstras utefter nervbanorna. Oljorna fortsätter att verka på djupet i kroppen.
Exempel på oljornas användningsområde: Stärka immunförsvaret. Bearbeta sorg, stress och känslor. Matsmältningsproblem. Stärka energin. Utbrändhet. Cirkulationsproblem. Reumatisk värk/fibromyalgi.
 

MASSAGE

Du kan välja mellan flera olika sorters massage och kombinera de olika behandlingarna, allt efter behov och önskemål. Prata gärna med terapeuten, som kan hjälpa dig att välja. Gemensamt för all massage är att cirkulationen förbättras, kroppens vävnader normaliseras, blodtryck och stresshormoner sjunker.

KLASSISK MASSAGE
55 min 775:-
Djupgående muskelmassage som mjukar upp och ger total avslappning.

AROMAMASSAGE
55 min 775:-
En mycket avslappnande helkroppsmassage med aromaoljor. Behandlingen avslutas med en värmeinpackning för att oljorna ska verka på bästa sätt.

FIBROMASSAGE
55 min 775:-
Speciellt anpassad för dig med fibromyalgi, kronisk värk i muskler och leder och stressyndrom. Massagen frisätter Oxytocin, ett lugn- och ro-hormon.

LYMFDRÄNAGE MASSAGE
55 min 775:-
Stimulerar genomströmningen av lymfvätska och hjälper till att minska vätska och slaggprodukter i vävnaderna. Lindrar muskelspänning, har bra effekt på svullnader, blodcirkulationsstörningar och obalans av ämnesomsättningen.

RYGG, NACKE & AXLAR
25 min 450:-
En kortare massage där du kan välja mellan klassisk-, aroma-, fibro- och lymfdränagemassage.