Följ med oss på en resa till Tällberg

I över 20 år har vi arrangerat vandringsresor till österrikiska alperna och på senare år har vi även valt att arrangera resor till Dalarna. Höst och vår åker vi till Tällberg, en av de vackraste platserna i Sverige. Här lever hantverket, byggnadskulturen och traditionerna. Våra resor är riktiga sällskapsresor, där man umgås och gör gemensamma utflykter och med ett gediget program varje dag. 

Vi bor på Gyllene Hornet
Hotell Gyllene Hornet ligger mitt i byn och har trevliga rum, stora sällskapsrum, relaxavdelning, uppvärmd pool och bastu. Egen minigolfbana, boule, bordtennis och biljard. Alla måltider ingår – frukostbuffé, lunch, eftermiddagsfika och middag. Ett glas vin, öl eller alkoholfritt till middagen ingår. Här erbjuds möjlighet att vila, bada i poolen eller ströva runt i Tällberg. Vi har tillgång till en fin relaxavdelning och du kan beställa tid för behandling, bör förhandsbokas.

Gediget program
Program arrangeras varje dag. Vi börjar dagen med vattenträning i poolen eller qigong och fortsätter med olika trevliga utflykter och vandringar. En av dagarna äter vi lunch på Masesgården och lyssnar på ett föredrag om hälsa.

Resa till och från
Du kan ta bilen eller tåget till Tällbergs station. Vi hämtar dig vid tåget, säg till när du bokar.

Pris och förhandsbokning
Söndag till torsdag (4 nätter) med helpension, vandringar, aktiviteter och transporter.
Priset gäller per person: del i dubbelrum 7.550:-, enkelrum 8.750:-.
Ingen anmälnings- eller avbokningsavgift.

Tillval
Vill du boka en eller flera nätter extra är priset per natt inkl frukostbuffé 690:- per person i dubbelrum och 990:- för enkelrum.

Här kan du läsa mer om hotellet www.gyllenehornet.se

Information och Bokning
Ulf Wahlstedt
070-764 56 04
[email protected]