Följ med oss på en resa till Tällberg i försommartid
Datum: 2-6 juni 2021

I 20 år har vi arrangerat vandringsresor till österrikiska alperna, men när vi förra året fick  ställa in, bestämde vi oss för att göra lika trevliga resor på hemmaplan. Den 2 – 6 juni åker vi till Tällberg, som är en av de vackraste platserna i Sverige. Här lever det gamla genuina kvar, med levande fäbodar, folkdräkter och spelmän. Stugorna är röda, ängarna gröna och traditionerna många. Våra resor är riktiga sällskapsresor, där man umgås och gör gemensamma utflykter. Program varje dag.

leksandsdräkt

Vi bor på Gyllene Hornet
Hotellet ligger mitt i byn och har trevliga rum, stora sällskapsrum, relaxavdelning, uppvärmd pool och bastu. Egen minigolfbana, boule, bordtennis och biljard. Alla måltider ingår – frukostbuffé, lunch, eftermiddagsfika och middag. Ett glas vin, öl eller alkoholfritt till middagen ingår. Vi äter på lite olika ställen, beroende på vart vi åker på utflykt. Transporter mellan platserna ingår. Dessutom finns tid att umgås, bada i poolen eller ströva runt i Tällberg. Vi har en fin relaxavdelning och du kan beställa tid för behandling, bör förhandsbokas.

Fågelskådning och fäbodvandring
Program varje dag. Vi börjar dagen med vattenträning i poolen eller qigong och fortsätter med olika trevliga utflykter och vandringar. Den här tiden på året är idealisk för fågelskådning och tillsammans med en kunnig fågelguide går vi Limsjön runt. En av dagarna äter vi lunch på Masesgården och lyssnar på ett föredrag om hälsa.

Resa till och från
Du kan ta bilen eller tåget till Tällbergs station. Vi hämtar dig vid tåget, säg till när du bokar.
Incheckning: Onsdag 2 juni från 15.00.
Utcheckning: Söndag 6 juni under förmiddagen.

Coronaanpassat
Självfallet följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer och hygienkrav. På hotellet är det stora ytor, som underlättar möjligheten att hålla avstånd. 

Pris och förhandsbokning
Onsdag 2 juni till söndag 6 juni (4 nätter) med helpension, vandringar, aktiviteter och transporter.
Priset gäller per person: del i dubbelrum 7.550:-, enkelrum 8.750:-.
Ingen anmälnings- eller avbokningsavgift.

Tillval
Vill du boka en eller flera nätter extra är priset per natt inkl frukostbuffé 690:- per person i dubbelrum och 990:- för enkelrum.

Information och Bokning
Ulf Wahlstedt
070-764 56 04
[email protected]

gyllene hornet