MASESGÅRDEN HÄLSOHEM

Ett riktigt hälsohem vid Siljan sedan 1976

Miljö utomhus på Masesgården sommartid.

MASESGÅRDEN HÄLSOHEM

Ett riktigt hälsohem vid Siljan sedan 1976

Frukost Masesgården
    Loading...

Masesgården Hälsohem

Masesgården är Sveriges enda riktiga hälsohem. Trogna den ursprungliga ideologin om kropp och själ i balans. Din vistelse på Masesgården Hälsohem är inriktad på att du ska må bra när du är här och få med dig nya goda vanor hem, när det gäller mat, motion, avkoppling och mental balans. Vi får ofta höra från gäster att vistelsen har satt spår i deras liv och inneburit positiva förändringar, både på det praktiska och känslomässiga planet.

Mat, motion och mental balans

Vi serverar vegetarisk mat som får dig att må bra. Fyra aktiviteter om dagen ingår i priset, med olika motionspass och föredrag på tema hälsa, och du väljer själv vad du vill vara med på. Du kan också bada i poolen, ta välgörande behandlingar och vara med på Veckans kurs.

Vår filosofi

Verksamheten bygger på Are Waerlands idéer. Han var den svenska vegetariska hälsorörelsens förgrundsgestalt och en föregångare, som redan i början av 1900-talet förordade enkel, giftfri laktovegetarisk kost kombinerat med motion och nära naturkontakt. Vidare att minska på socker, salt, vitt mjöl och koncentrerat fett samt att ta hänsyn till kostens syra-basförhållande. Dessutom att utesluta kaffe, tobak och alkohol.

Kom, njut och låt oss ta hand om dig!

Fins us!

Click here for directions.

Newsletter


You are now subscribed