Mitt-i-Livet är ett återhämtningsprogram på terapeutisk grund, i grupp, för att hitta tillbaka till energi i kropp och själ. Det händer saker i livet som påverkar våra krafter. Det kan vara förändringar på jobbet eller hemma, utmattning, sjukdom, relationer, sorg, anhörigas problem eller annat som tar på krafterna. Målet under veckan är att du ska återfå energi, inspiration och motivation.

Du ingår i en grupp om 8–10 personer i liknande situation. Gemenskapen i gruppen är en viktig del av läkeprocessen. Samtal (enskilt och i grupp) och mindfulness varvas med träning, yoga, vattengympa, medveten kost mm. Du får en djupare, personlig förståelse för var just du befinner dig och en egen plan för att komma vidare när du är hemma igen.

Carolina Welin

Carolina Welin är kursledare, psykosyntes-terapeut PSA, mindfulnessinstruktör (MBSR) och meditationslärare med lång erfarenhet av återhämtning och personlig utveckling.

FEM DYGN GÖR STOR SKILLNAD
Programmet har funnits sedan 2005 och idén är fokus på återhämtning och helhetshälsa. Att hitta tillbaka till dig själv och tron på att det finns en framtid för dig också, trots allt du har gått igenom. Du är inte ensam. Gemenskapen i gruppen är viktig och tillsammans med andra i liknande situation hittar du ny energi och inspiration, väcker din intuition och kreativitet. Vi arbetar med hela människan och fem dygn blir en upplevelse, gästen reser hem med mer kraft och fokus på aktivt liv utifrån egna förutsättningar. Mitt-i-Livet-vecka ger distans och perspektiv. För många blir veckan en vändpunkt med minnen för livet.

Kombinationen Mitt-i-Livet och Masesgården gör skillnad. Den mindre gruppen, de goda samtalen, enskilt och i grupp, personlig plan, meditation, avslappning, kroppsscanning och kreativ visualisering. Den rofyllda miljön, mat som stärker, stort utbud av motionspass, yoga, vattenträning och föreläsningar - allt efter din egen ork.

Vi har flera Mitt-i-Livet veckor per år.
5 dygn, söndag eftermiddag - fredag lunch.
Grupp med 8-12 deltagare, indelning i mindre grupper.
Eget rum med dusch och toalett.

MITT-I-LIVET VECKOR

2024
Vecka 24, 9-14 juni
Vecka 26, 23-28 juni (fullbokad, väntelista möjlig)
Vecka 35, 25-30 aug
Vecka 37, 8-13 sept (fullbokad, väntelista möjlig)
Vecka 40, 29 sept-5 okt
Vecka 43, 20-25 okt
Vecka 45, 3-8 nov

2025
Vecka 6, 2-7 feb
Vecka 9 (lö - to), 22-27 feb
Vecka 14, 30 mars-4 april
Vecka 15, 6 april-11 april
Vecka 18, 27 april-2 maj

Pris: 15 325 kr för kursen, helpension, enkelrum dusch/toa. Kan inte kombineras med andra rabatter. Kan inte bokas via webben ännu, kontakta Masesgårdens reception eller Carolina Welin. Kontaktuppgifter nedan.

Info & anmälan: Receptionen Masesgården, 0247-645 60, eller Carolina Welin, 070-651 10 90. E-post: [email protected]

Mitt-i-livet®-kursen måste bokas i förväg.