Österrike

Madeira

MASESGÅRDEN RESOR

Följ med Masesgården ut i världen. Under sensommaren njuter vi av härliga vandringar i Österrike och i januari möter vi blomsterprakten på Madeira.


Det är något visst med gröna alpängar, snöklädda toppar och goda middagar i trevligt sällskap. Därför återvänder vi och många gäster år efter år, till Bad Hofgastein i österriska alperna och till Madeira. På våra resor behöver man inte se till att ha med sig ressällskap, det finns alltid någon att göra sällskap med. När vi är i Österrike är vi ute och vandrar på dagarna, i grupp eller på egen hand och på kvällarna äter vi gemensam middag.
På Madeira är det framför allt ljuset och grönskan som lockar, när vår resa går dit i januari. Madeira har en behaglig temperatur året om. Vårt hotell är omgivet av en blommande vacker trädgård och middagsbuffén är magnifik.
Välkommen att följa med oss på nästa resa! 

Information och bokning av resa

Välkommen att kontakta Ulf Wahlstedt på Masesgården Resor. Mobil: 0707-645 604 E-post: [email protected]

Vandra i Bad Hofgastein

ÖSTERRIKE

Följ med Masesgården Hälsohem till Österrike Det är något speciellt med Bad Hofgastein i österrikiska alperna, tycker både vi själva och våra gäster, som gärna återkommer år efter år. Detta är 23:e året som vi arrangerar resor hit. Bad Hofgastein är en gammal fin kurort, känd för sina hälsosamma termalbad, vackra natur, friska alpluft och gemytliga atmosfär. Byn ligger i en grön vacker dal, omgiven av snöklädda toppar. Vandringslederna är många och av olika svårighetsgrad, allt från lugna promenader i dalen till tuffare vandringar på högre höjd med storslagna vyer. En del av vandringarna gör vi tillsammans i grupp, andra kan du göra på egen hand. Vi bor på fyrstjärniga Johannesbad Hotel Palace, en oas för avkoppling. Hotellet ligger bara några minuters promenad från centrum i Bad Hofgastein, nära Kurparken och hotellets egen park är hela 30.000 kvm stor. Bekväma, ljusa rum, alla med balkong och utsikt över trädgården och bergen. God mat och trevligt bemötande. Flera gånger i veckan bjuder hotellet på levande musik. Dessutom finns ett härligt SPA med stort utbud av hälso- och skönhetsprogram, stor inomhuspool med vacker panoramautsikt, ångbad, örtbastu och relaxavdelning. Nästa resa 10-dagars resa (9 nätter) 15-24 september 2024 Pris per person  10-dagars resa Dubbelrum 18.990:- Enkelrum 20.975:- Större enkelrum 23.995:- I priset ingårFlyg Reguljärflyg tur och retur med Lufthansa, Stockholm – München, inklusive skatter. Även möjlighet att flyga från Göteborg eller Köpenhamn.Transport Busstransfer mellan flygplatsen och hotellet.Hotell Fyrstjärniga Johannesbad Hotel Palace med halvpension, enkelrum (normalt eller större) eller dubbelrum. Alla rum med balkong. I halvpensionen ingår frukostbuffé och middagsbuffé med flera olika rätter att välja mellan, varav en rätt alltid är vegetarisk. Öl, vin eller vatten till maten ingår. Som tillägg kan du få lunchpaket med två smörgåsar, frukt, choklad och vatten, kostar €6. Eftermiddagsfika €3.70.Aktiviteter Ledare från Masesgården är med på resorna och håller i aktiviteterna. Vandringar, vattengympa och qigong. Resegaranti Statlig resegaranti ställd hos Kammarkollegiet. Vi reserverar oss för eventuell prishöjningar på grund av höjda bränslepriser eller andra avgifter. Betalning Anmälningsavgift 2.500:- per person betalas vid bokningen. Resterande summa betalas senast 45 dagar före avresa (1 augusti). Masesgården Resors bankgiro: 5893-4357.Avbokning Kontrollera att du har en reseförsäkring med avbeställningsskydd genom din hemförsäkring eller betalkortsföretag. Fram till 45 dagar innan avresa: 2.500:- per person 44–30 dagar innan avresa: 50% av kostnaden 29–15 dagar innan avresa: 75% av kostnaden 14 dagar - fram till avresa: 100% av kostnadenInfo och bokning Välkommen att kontakta Ulf Wahlstedt på Masesgården Resor. Mobil: 0707-645 604 E-post: [email protected] Bad Hofgastein.Johannesbad Hotel Palace.Johannesbad Hotel Palace interiör. 

  • resor

madeira

MADEIRA

Möt våren på Madeira Fly vintermörker och snöslask! Följ med oss till Madeira, till ljus och sol, milda vindar, grönska och blomsterprakt. Madeira är den gröna ön i Atlanten, med vackra dalar och höga berg. Klimatet är milt och behagligt året om, i januari 19 grader. Ön är inte så stor, 57 x 22 km, och ligger så avskilt att den har behållit det genuina. Gästfri och vänlig. Unikt för Madeira är levador, konstgjorda kanaler som leder vatten från mitten av ön där det regnar mest, till odlingarna som sträcker sig runt ön. Utefter levadorna finns vandringsleder, totalt 215 mil. Natursköna vandringar. Lätta och svåra. När vi finns på plats kommer vi att berätta vilka alternativ som finns och du kan välja att gå på egen hand eller med en guide. Men det finns mycket annat att se och uppleva när du är på Madeira. Vi kommer bl a att göra en trevlig halvdagsutflykt Vårt hotell på Madeira Vi bor på Porto Mare, ett härligt, lyxigt hotell vid havet. I en resort med stor exotisk trädgård och egen avdelning för orkidéer. Flera pooler, inom- och utomhus, sportcenter, gym och spa. Flera restauranger och barer. Vårt hotell ligger i ett område som heter Lido, som har flera affärer och restauranger. Huvudstaden Funchal ligger 2,5 km från hotellet, dit kan du enkelt ta dig till fots eller med lokal buss. I din vistelse ingår frukost och en magnifik middagsbuffé med många olika rätter att välja mellan. Så lyxigt och gott! Alla rum är med balkong och havsutsikt. Luftkonditionering, badkar med dusch, tv, kylskåp, vattenkokare, hårtork, badrock.Halvpension och utflykt Stor frukost- och middagsbuffé ingår i priset, liksom en halvdagsutflykt. Den börjar i botaniska trädgården, fylld av tropiska blommor. Fortsätter upp till Monte och sedan ner till stan. Vandrar genom gamla stans smala gränder, med fantastiska väggmålningar och portar, fram till marknadsplatsen. Turen avslutas på Borges vinhus, där vi får provsmaka Madeiraviner. Mer information om nästa resa kommer.  Info och bokning Välkommen att kontakta Ulf Wahlstedt på Masesgården Resor. Mobil: 0707-645 604 E-post: [email protected]

  • resor

Vill du ha våra bästa erbjudanden?


You are now subscribed