Bad Hofgastein är en gammal fin kurort, känd för sina hälsosamma termalbad, vackra natur, friska alpluft och gemytliga by. I år återkommer vi hit för 19e året i ordningen, därför att både vi själva och våra gäster trivs så bra här. Byn ligger i en grön vacker dal, omgiven av snöklädda toppar. Vandringslederna är många och av olika svårighetsgrad, allt från lugna promenader i dalen till tuffare vandringar på högre höjd som bjuder på storslagna vyer. En del av vandringarna gör vi tillsammans i grupp, andra kan du göra på egen hand.

I år flyttar vi in på Hotel Astoria Garden som är ett privatägt hotell som ligger inne i byn med utsikt över bergskedjan Hohe Tauern. Fina rum, alla med balkong, trevliga gemensamma utrymmen, god mat och trevligt bemötande. Astoria Garden är ett 4-stjärnigt hotell med en 1.200 m2 stor SPA-avdelning med en underbar termalvattenpool, bubbelpool och tre olika sorters bastu.

PRIS PER PERSON
10-DAGARS RESA 22 - 31 augusti Dubbelrum 16.450:- Enkelrum 17.150:-
17-DAGARS RESA 22 augusti - 7 september Dubbelrum 22.950:- Enkelrum 23.950:-
8-DAGARS RESA 31 augusti - 7 september Dubbelrum 14.550:- Enkelrum 15.150:-

I PRISET INGÅR

  • Flyg Reguljärflyg t o r med Lufthansa, Stockholm - München, inkl skatter. Även möjlighet att flyga från Göteborg eller Köpenhamn.
  • Transport Busstransfer mellan flygplats och hotellet.
  • Hotell Boende på Hotel Astoria Garden med halvpension, enkel- eller dubbelrum med balkong. I halvpensionen ingår frukostbuffé, lunchsmörgås och frukt. För den som tar med egen liten termos erbjuds kaffe och té. Eftermiddagsté och fyrarättersmiddag inkl. dryck.
  • Middagar & måltider Till middagen kan du välja mellan flera olika rätter, varav ett alternativ alltid är vegetariskt. Öl, vin eller vatten till maten ingår. En av kvällarna blir det galamiddag.
  • Aktiviteter Gemensam utflykt till en fäbod i Sportgastein, där vi bjuds på BBQ-lunch och dryck. Ledare från Masesgården är med på resorna och håller i aktiviteterna.Vandringar, vattengympa och qigong.
  • Resegaranti Statlig resegaranti ställd hos Kammarkollegiet. Vi reserverar oss för ev. prishöjningar p g a höjda bränslepriser eller andra avgifter.


BETALNING & AVBOKNING
Betalning Anmälningsavgift 2.500:- per person betalas vid bokningen. Resterande del av summan betalas senast 45 dagar före avresa (8 resp 17 juli) till Masesgården Resors bankgiro: 5893-4357.

AVBOKNINGSKOSTNAD
Kontrollera att du har en reseförsäkring med avbeställningsskydd genom din hemförsäkring eller betalkortsföretag.
Fram till 45 dagar innan avresa: 2.500:- per person.
44-30 dagar innan avresa: 50% av kostnaden.
29-15 dagar innan avresa: 75% av kostnaden.
14 dagar - fram till avresa: 100% av kostnaden.

INFO OCH BOKNING
Välkommen att kontakta Ulf Wahlstedt på Masesgården Resor. Mobil: 0707- 645 604. E-post: [email protected]

österrike