Nästa resa Augusti 2020

Informationen på denna sida avser resan Augusti 2019

Bad Hofgastein är en gammal fin kurort, känd för sina hälsosamma termalbad, vackra natur, friska alpluft och gemytliga by. I år återkommer vi hit för 19e året i ordningen, därför att både vi själva och våra gäster trivs så bra här. Byn ligger i en grön vacker dal, omgiven av snöklädda toppar. Vandringslederna är många och av olika svårighetsgrad, allt från lugna promenader i dalen till tuffare vandringar på högre höjd som bjuder på storslagna vyer. En del av vandringarna gör vi tillsammans i grupp, andra kan du göra på egen hand.

I år flyttar vi in på Hotel Astoria Garden som är ett privatägt hotell som ligger inne i byn med utsikt över bergskedjan Hohe Tauern. Fina rum, alla med balkong, trevliga gemensamma utrymmen, god mat och trevligt bemötande. Astoria Garden är ett 4-stjärnigt hotell med en 1.200 m2 stor SPA-avdelning med en underbar termalvattenpool, bubbelpool och tre olika sorters bastu.

PRIS PER PERSON
10-DAGARS RESA 22 - 31 augusti Dubbelrum 16.450:- Enkelrum 17.150:-
17-DAGARS RESA 22 augusti - 7 september Dubbelrum 22.950:- Enkelrum 23.950:-
8-DAGARS RESA 31 augusti - 7 september Dubbelrum 14.550:- Enkelrum 15.150:-

I PRISET INGÅR

  • Flyg Reguljärflyg t o r med Lufthansa, Stockholm - München, inkl skatter. Även möjlighet att flyga från Göteborg eller Köpenhamn.
  • Transport Busstransfer mellan flygplats och hotellet.
  • Hotell Boende på Hotel Astoria Garden med halvpension, enkel- eller dubbelrum med balkong. I halvpensionen ingår frukostbuffé, lunchsmörgås och frukt. För den som tar med egen liten termos erbjuds kaffe och té. Eftermiddagsté och fyrarättersmiddag inkl. dryck.
  • Middagar & måltider Till middagen kan du välja mellan flera olika rätter, varav ett alternativ alltid är vegetariskt. Öl, vin eller vatten till maten ingår. En av kvällarna blir det galamiddag.
  • Aktiviteter Gemensam utflykt till en fäbod i Sportgastein, där vi bjuds på BBQ-lunch och dryck. Ledare från Masesgården är med på resorna och håller i aktiviteterna.Vandringar, vattengympa och qigong.
  • Resegaranti Statlig resegaranti ställd hos Kammarkollegiet. Vi reserverar oss för ev. prishöjningar p g a höjda bränslepriser eller andra avgifter.


BETALNING & AVBOKNING
Betalning Anmälningsavgift 2.500:- per person betalas vid bokningen. Resterande del av summan betalas senast 45 dagar före avresa (8 resp 17 juli) till Masesgården Resors bankgiro: 5893-4357.

AVBOKNINGSKOSTNAD
Kontrollera att du har en reseförsäkring med avbeställningsskydd genom din hemförsäkring eller betalkortsföretag.
Fram till 45 dagar innan avresa: 2.500:- per person.
44-30 dagar innan avresa: 50% av kostnaden.
29-15 dagar innan avresa: 75% av kostnaden.
14 dagar - fram till avresa: 100% av kostnaden.

INFO OCH BOKNING
Välkommen att kontakta Ulf Wahlstedt på Masesgården Resor. Mobil: 0707- 645 604. E-post: [email protected]

österrike