Följ med Masesgården Hälsohem till Österrike

Det är något speciellt med Bad Hofgastein i österrikiska alperna, tycker både vi själva och våra gäster, som gärna återkommer år efter år. Detta är 20:e året som vi arrangerar resor hit. Bad Hofgastein är en gammal fin kurort, känd för sina hälsosamma termalbad, vackra natur, friska alpluft och gemytliga atmosfär. Byn ligger i en grön vacker dal, omgiven av snöklädda toppar. Vandringslederna är många och av olika svårighetsgrad, allt från lugna promenader i dalen till tuffare vandringar på högre höjd med storslagna vyer. En del av vandringarna gör vi tillsammans i grupp, andra kan du göra på egen hand.

I år bor vi på Hotel Alpina. ett privatägt 4-stjärnigt hotell som ligger inne i byn, i ett lugnt och tyst område. Charmigt och traditionellt inrett i alpin Saltzburgerstil. Fina rum, alla med balkong. Trevliga gemensamma utrymmen. God mat och trevligt bemötande. Hotellet har en skön SPA-avdelning, en underbar termalvattenpool, bubbelpool och tre olika sorters bastu. Bubbelpoolen kan bokas för eget bruk €4. Badrock finns på rummet.

Senast genomförd resa
Torsdag 25 aug – lördag 3 sep 2022 (10 dagar, 9 nätter)  

Pris per person 
Dubbelrum 16.950:-
Enkelrum 17.750:- 

I priset ingår
Transport
Busstransfer mellan flygplatsen och hotellet.
Hotell
Hotel Alpina med halvpension, enkelrum eller dubbelrum. Alla rum har balkong. I halvpensionen ingår frukostbuffé. Eftermiddagste. Fyrarätters middag, där du kan välja mellan flera olika rätter, varav ett alternativ alltid är vegetariskt.
Aktiviteter
Ledare från Masesgården är med på resorna och håller i aktiviteterna.
Resegaranti
Statlig resegaranti ställd hos Kammarkollegiet. Vi reserverar oss för eventuell prishöjningar på grund av höjda bränslepriser eller andra avgifter.

Info och bokning
Välkommen att kontakta Ulf Wahlstedt på Masesgården Resor.
Mobil: 0707-645 604 E-post: [email protected]

Österrike