Incheckning: från kl 15.00 ankomstdagen.
Om du kommer tidigare och vill äta lunch (12.30-13.30) kostar det 140:- Meddela i förväg till receptionen, så att köket vet. Receptionen är öppen mellan 8.30-18.00.
Gemensam middag kl.17.30-18.30 och välkomst träff kl.19.00.
OBS! Om du anländer senare behöver du ringa oss och berätta så vi kan lägga ut nyckel till dig.

Utcheckning: före kl 11.00 avresedagen.

Avbokning: Du kan avboka via telefon, e-post eller brev. Om du avbokar tidigare än 14 dagar före ankomstdagen tar vi ut en administrationsavgift på 600 kr. Därefter och fram till 4 dagar före ankomst är avgiften 1.500 kr. Avbokar du senare än 4 dagar före ankomst debiterar vi dig för 3 dygn. Ta reda på om du har en försäkring som står för avbokningskostnaden.
Om du måste avbryta din vistelse: Om du på grund av sjukdom eller andra skäl måste avbryta din vistelse, betalar du för den tid du har bokat och gör i efterhand upp med ditt försäkringsbolag om återbetalning.

Ren luft: Det är rökfritt på vårt hälsohem, men rökruta finns. En del av våra gäster kan vara överkänsliga mot syntetiska dofter, t ex parfym, rakvatten och vissa hudvårdsmedel, så vi ber dig undvika detta. För dig som vill ta med hunden, har vi speciella hundrum.

Packa bekvämt: Tag med badkläder och bekväma kläder och skor för både inom- och utomhusaktiviteter.

Kaffeabstinens: På Masesgården serveras inget kaffe, ett tips är därför att sluta med kaffe veckan innan du kommer hit, så slipper du ha obehag med kaffeabstinens.

Tv och mobiltelefon: Tv finns på två ställen på gården. Alla har sina mobiler avstängda i de gemensamma utrymmena, för ingen vill bli störd av andras mobilsignaler och samtal.

Bubbelpool, gångstavar och cykel: På Masesgården kan du låna cykel, gångstavar, längdskidor, sparkstötting och kanot. Det kostar inget. Vill du använda bubbelpoolen kostar det 40 kr/gång.

Ej handikappanpassat: Vår dalagård är tyvärr inte anpassad för handikappade. Det är bl a trappor på flera ställen.

bastu