LOTTERIET DÄR VARJE KRONA OAVKORTAT GÅR TILL VÄLGÖRENHET
Masesgårdens hjälplotteri startade i mars 2006. 
Vi säljer lotter à 100:-, där alla pengarna går till välgörenhet och vi själva skänker vistelser på Masesgården som vinster. Pengarna samlas i en fond, där vi sedan beslutar vilka projekt som ska tilldelas pengar. Allt redovisas öppet, så att du vet var pengarna går. Inriktningen är att stötta barn som har det svårt.

KENYA
Med hjälp av våra gäster och vänner har vi byggt tre skolor i Kenya. Den första invigdes 2007 och är en förskola i Kilifi, där det idag går hundra barn. Nästa steg blev en förskola i Jimba för 165 barn. Tredje steget blev en skola på granntomten i Kilifi för barn  i 1:a  – 3:e klass. Vi har låtit bygga och Kenyanska myndigheter driver sedan skolorna. Det senaste projektet har varit att bygga en riktig vattenbrunn, med svensk kvalitet, som garanterar lång hållbarhet.

PROJEKT PÅ HEMMAPLAN
Allt vi gör är en droppe i havet men många bäckar små gör skillnad. 
De senaste åren har vi utvidgat och satsar mer på att hjälpa på närmare håll, genom att skänka pengar till Aktiv Skola, Operation Smile, Säkra Varje Unge och Hoppets Stjärna. 

Ett varmt tack till alla er som köpt lotter och därmed ger en hjälpande hand till många utsatta barn.
Om någon önskar delta i vårt projekt så är det bara att kontakta Masesgården för lotter (100 kr styck). Det är även möjligt att sätta in en slant på BG 5893-4787 som är projektets egna Bankgiro.