Möt våren på Madeira
Fly vintermörker och snöslask! Följ med oss till Madeira 21-28 januari 2024, till ljus och sol, milda vindar, grönska och blomsterprakt. Madeira är den gröna ön i Atlanten, med vackra dalar och höga berg. Klimatet är milt och behagligt året om, i januari 19 grader. Ön är inte så stor, 57 x 22 km, och ligger så avskilt att den har behållit det genuina. Gästfri och vänlig. Unikt för Madeira är levador, konstgjorda kanaler som leder vatten från mitten av ön där det regnar mest, till odlingarna som sträcker sig runt ön. Utefter levadorna finns vandringsleder, totalt 215 mil. Natursköna vandringar. Lätta och svåra. När vi finns på plats kommer vi att berätta vilka alternativ som finns och du kan välja att gå på egen hand eller med en guide. Men det finns mycket annat att se och uppleva när du är på Madeira. Vi kommer bl a att göra en trevlig halvdagsutflykt

Masesgården resor madeira
Vårt hotell på Madeira

Vi bor på Porto Mare, ett härligt, lyxigt hotell vid havet. I en resort med stor exotisk trädgård och egen avdelning för orkidéer. Flera pooler, inom- och utomhus, sportcenter, gym och spa. Flera restauranger och barer. Vårt hotell ligger i ett område som heter Lido, som har flera affärer och restauranger. Huvudstaden Funchal ligger 2,5 km från hotellet, dit kan du enkelt ta dig till fots eller med lokal buss. I din vistelse ingår frukost och en magnifik middagsbuffé med många olika rätter att välja mellan. Så lyxigt och gott! Alla rum är med balkong och havsutsikt. Luftkonditionering, badkar med dusch, tv, kylskåp, vattenkokare, hårtork, badrock.

Masesgården resor Madeira
Halvpension och utflykt
Stor frukost- och middagsbuffé ingår i priset, liksom en halvdagsutflykt. Den börjar i botaniska trädgården, fylld av tropiska blommor. Fortsätter upp till Monte och sedan ner till stan. Vandrar genom gamla stans smala gränder, med fantastiska väggmålningar och portar, fram till marknadsplatsen. Turen avslutas på Borges vinhus, där vi får provsmaka Madeiraviner.

Masesgården Resor

I priset ingår:
Flyg Arlanda – Funchal t o r.
(ca 5,5 tim) mat ombord ingår.
7 nätter på ****Porto Mare inkl halvpension,
frukostbuffé och stor middagsbuffé.
Transfer mellan flygplatsen och hotellet.
En halvdagsutflykt.
Aktivitetsprogram på hotellet.
Reseledare från Masesgården samt lokal guide.
Teknisk arrangör: Ving.

Datum 21-28 januari 2024.

Pris per person med resa och halvpension
Havsutsikt, per person i dubbelrum 15.775:-
Havsutsikt, enkelrum 18.175:-

Betalning
Anmälningsavgift 2.500:- per person. Betalas vid bokningen, resterande summa senast 45 dagar före avresa (7 dec 2023).
Masesgården Resors bankgiro: 5893-4357.

Avbeställningskostnad
Kontrollera att du har en reseförsäkring med avbeställningsskydd genom din hemförsäkring eller betalkortsföretag.
Avbeställning:
Fram till 45 dagar innan avresa: 2.500:- per person.
44–30 dagar innan avresa: 50% av kostnaden.
29–15 dagar innan avresa: 75% av kostnaden.
14 dagar - fram till avresa: 100% av kostnaden.

Info och bokning
Välkommen att kontakta Ulf Wahlstedt på
Masesgården Resor.
Mobil: 0707-645 604
E-post: [email protected]