VÄNSKAPSPRIS PÅ MASESGÅRDEN FÖR DIG OCH DINA VÄNNER
Känner du någon som aldrig har varit på Masesgården, men som du tror skulle må bra av att komma hit? Erbjud vänskapspris! Dina vänner får 20% rabatt och du samlar poäng som gör att du får ett bra pris på din nästa vistelse. Ju fler gäster du värvar, desto högre rabatt, upp till 75% för din del.

SÅ HÄR FUNGERAR DET
När du anmäler dig till Vänskapspris får du fem värdecheckar att dela ut till dina vänner. När de löser in sina värdecheckar på Masesgården registreras de på dig, så att du kan samla poäng som ger dig rabatt på en vistelse.

För att vara med i Vänskapspris ska du ha bott minst en gång på Masesgården. Maila följande uppgifter till [email protected]:
Namn, adress, postnummer, postadress, mail och mobilnummer. Glöm inte ange att det gäller Vänskapspris.

ERBJUD VÄNSKAPSPRIS TILL DINA VÄNNER
De får en värdecheck av dig, som ger dem 20% rabatt på sin vistelse. Det enda villkor de måste uppfylla, är att de inte har varit på Masesgården tidigare. Värdechecken  gäller alla veckor under året som delbetalning för valfri vistelse för en person. Giltighetstiden är 1 år från det datum som är stämplat på värdechecken. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. OBS! Gäller ej Mitt-i-Livet vistelser. 

UPP TILL 75% RABATT FÖR DIG
Ju fler gäster du värvar desto bättre premie får du! Du väljer själv när du vill ta ut din premie, redan när du har värvat den första gästen eller när du har fått ihop flera.
Giltighetstid 2 år. Premien kan inte kombineras med andra erbjudanden och rabatter.
Så här mycket rabatt får du som värvare:

1 gäst    15%
2 gäster 30%
3 gäster 45%
4 gäster 60%
5 gäster 75%

masesgården