På Masesgården Hälsohem har du möjlighet att pröva på olika sorters träning. Pröva dig fram och se vad som passar dig. I vårt ordinarie aktivitetsprogram ingår till exempel vattengympa, stavgång, yoga och styrketräning i grupp.
Du kan även träna på egen hand. Poolen är öppen dygnet runt för dig som vill simma. Det finns både vanliga cyklar och elcyklar för dig som vill upptäcka omgivningarna. Vi har tagit fram förslag på olika slingor som lämpar sig för löpning, promenader, cykling och stavgång. 
På vintern finns det möjlighet att låna skidor eller spark.

Vi har ett mycket fint utegym som vi använder i gruppträningen men givetvis är du varmt välkommen att träna där när du vill. Det finns även en del maskiner och andra träningsredskap inne i gympasalen som du är fri att använda när gympasalen är ledig.

Våra tillvalskurser erbjuder även en hel del spännande träningsformer. Det kan vara allt från Nia till Sky-training, Qigong till meditativ sång. Våra duktiga kursledare har tillsammans en fantastisk bredd. Några av de populäraste kurserna, exempelvis Yoga med Malin Berghagen blir fullbokad snabbt, så vänta inte för länge med att boka om du vill vara med på en specifik kurs.

vattengympa