Våra ansiktsbehandlingar görs med ingredienser av högsta klass från Eminence, ekologiska och garanterat fria från syntetiska råvaror som paraffin och silikon. Vi väljer tillsammans med dig det som passar bäst för din hud.

Ansiktsbehandling

55 min 945:-
30 min 575:-

På Masesgården erbjuder vi skräddarsydda ansiktsbehandlingar, helt anpassade utifrån vad som är bäst för din hy. Terapeuten kan ge förslag till typ av behandling och vad som ingår i den. Du får en djupgående behandling med rengöring, peeling, stimulerande ansiktsmassage, ansiktsmask och som avslutning en återfuktande hudcreme.
Vi använder biodynamiska skönhetsprodukter från Eminence, som innehåller noggrant utvalda ingredienser från ekologiskt odlad frukt, bär och grönsaker. Enzymerna, som Eminence använder, kommer bl.a. från ekologisk ananas och papaya. I serien ingår en rad olika ekologiska AHA/BHA-peelingar som alla har sina specifika effekter. De stimulerar nya celler och kollagenproduktionen, ger huden spänst, minimerar rynkor och är återfuktande.

Färgning av fransar och bryn

I samband med annan behandling 345:-
Separat 25 min 445:-

Tibetansk facelift massage NY!

Tibetansk facelift är en djupgående behandlingsmetod för både kropp och sinne, med en kombination av olika typer av massagetekniker för att lösa spänningar i ansikte, hårbotten, nacke, hals och mellan skulderbladen. Behandlingen är som ett träningspass för ansiktet och djup avslappning för sinnet. Resultatet blir en lugn och välbefinnande känsla i kropp och utstrålning.

Varje behandling består av peeling, 50 minuters effektiv massage, ekologiskt serum, vila och avslutande creme. För bästa resultat gör du behandlingen i kur om flera behandlingar. Alla är olika och beroende av varandra.

Ultimat avkoppling eller för att du vill få hjälp mot följande: Spänningshuvudvärk, stress, spända käkar, migrän, sömnsvårigheter, ögontrötthet, eksem och acne.

1 behandling        60 min    1.195:-
Kur om 4 tillfällen                4.475:-

 


Kroppsbehandlingar

Kroppsbehandlingarna är baserade på aromatiska oljor, lera eller alger. Allt med syfte att rensa ut slaggprodukter, öka blodgenomströmningen och mjuka upp stela muskler och leder.

Masesgårdens kroppskur

55 min 995:-
En topp till tå behandling som inleds med en helkropps-skrubb innan du sveps in i en
mineralrik, renande samt välgörande ungersk naturlera. Medan du ligger insvept i värme
får ditt ansikte en skön massage och ansiktsmask. Bra för dig med stela muskler, fibromyalgi,
reumatisk värk eller när du bara vill njuta.

Stenterapi

55 min 845:-
En holistisk behandling där terapeuten masserar med varma lavastenar från Peru. Effekten du får av stenarnas värme via muskelvävnader och leder, ökar cirkulationen genom kärlen vidgas och blodflödet ökar. På så sätt lindras muskelsmärtor och musklerna slappnar av.

Medicinsk fotvård


50 min 595:-
Ha inte ont i fötterna i onödan, beställ tid för en behandling! Förutom fotvård och fotmassage, behandlar vi olika typer av problem som liktornar, nageltrång, hälsprickor och vårtor. Du kan också få hjälp med skoval och inlägg som avlastar foten.