Våra ansiktsbehandlingar görs med ingredienser av högsta klass från Eminence, ekologiska och garanterat fria från syntetiska råvaror som paraffin och silikon. Vi väljer tillsammans med dig det som passar bäst för din hud.

Ansiktsbehandling

55 min 895:-
30 min 530:-

På Masesgården erbjuder vi skräddarsydda ansiktsbehandlingar, helt anpassade utifrån vad som är bäst för din hy. Terapeuten kan ge förslag till typ av behandling och vad som ingår i den. Du får en djupgående behandling med rengöring, peeling, stimulerande ansiktsmassage, ansiktsmask och som avslutning en återfuktande hudcreme.
Vi använder biodynamiska skönhetsprodukter från Eminence, som innehåller noggrant utvalda ingredienser från ekologiskt odlad frukt, bär och grönsaker. Enzymerna, som Eminence använder, kommer bl.a. från ekologisk ananas och papaya. I serien ingår en rad olika ekologiska AHA/BHA-peelingar som alla har sina specifika effekter. De stimulerar nya celler och kollagenproduktionen, ger huden spänst, minimerar rynkor och är återfuktande.

Färgning av fransar och bryn

I samband med annan behandling 325:-
Separat 25 min 430:-

Tibetansk facelift massage NY!

Tibetansk facelift är en djupgående behandlingsmetod för både kropp och sinne, med en kombination av olika typer av massagetekniker för att lösa spänningar i ansikte, hårbotten, nacke, hals och mellan skulderbladen. Behandlingen är som ett träningspass för ansiktet och djup avslappning för sinnet. Resultatet blir en lugn och välbefinnande känsla i kropp och utstrålning.

Varje behandling består av peeling, 50 minuters effektiv massage, ekologiskt serum, vila och avslutande creme. För bästa resultat gör du behandlingen i kur om flera behandlingar. Alla är olika och beroende av varandra.

Ultimat avkoppling eller för att du vill få hjälp mot följande: Spänningshuvudvärk, stress, spända käkar, migrän, sömnsvårigheter, ögontrötthet, eksem och acne.

1 behandling        60 min    1.100:-
200:- rabatt per behandling, om du bokar flera.

 


Kroppsbehandlingar

Kroppsbehandlingarna är baserade på aromatiska oljor, lera eller alger. Allt med syfte att rensa ut slaggprodukter, öka blodgenomströmningen och mjuka upp stela muskler och leder.

Jubileumsbehandling - från topp till tå

90 min 1.595:-
En härligt lyxig behandling med ekologiska produkter från Eminence. Behandlingen inleds med en renande tranbärsskrubb, varefter rygg och nacke masseras till total avkoppling med närande, ekologisk druvkärneolja. Efter massagen bäddas du in i en detoxande och balanserande kroppsinpackning och under tiden som den verkar behandlas ditt ansikte med ekologisk peeling, en underbar spänstgivande ansiktsmassage och en ansiktsmask med näring hämtad direkt från naturen.

Detox och energikur

55 min 950:-
En peelande, avstressande och mineralrik kroppsinpackning med ungersk naturlera. Medan du ligger insvept i värme får ditt ansikte skön massage och ansiktsmask. Mycket bra för dig med stela muskler, fibromyalgi, reumatisk värk eller när du bara vill njuta och tillföra huden extra fukt och näring.

Stenterapi

55 min 775:-
En holistisk behandling där terapeuten masserar med varma lavastenar från Peru. Effekten du får av stenarnas värme via muskelvävnader och leder, ökar cirkulationen genom kärlen vidgas och blodflödet ökar. På så sätt lindras muskelsmärtor och musklerna slappnar av.

Regndroppsterapi

55 min 875:-
Behandlingen består av att rena eteriska oljor arbetas in på ett speciellt sätt efter ryggen och på fötterna. Därmed reduceras inflammationer, virus och andra bakterieangrepp som alstras utefter nervbanorna. Oljorna fortsätter att verka på djupet i kroppen.
Exempel på oljornas användningsområde: Stärka immunförsvaret. Bearbeta sorg, stress och känslor. Matsmältningsproblem. Stärka energin. Utbrändhet. Cirkulationsproblem. Reumatisk värk/fibromyalgi.

Medicinsk fotvård


50 min 570:-
Ha inte ont i fötterna i onödan, beställ tid för en behandling! Förutom fotvård och fotmassage, behandlar vi olika typer av problem som liktornar, nageltrång, hälsprickor och vårtor. Du kan också få hjälp med skoval och inlägg som avlastar foten.