Med hjälp av olika metoder kan vi kartlägga hur kroppen mår och ge förslag till hur du kan förbättra din hälsa. Vi erbjuder hälsovägledning, som vid behov kan kompletteras med olika hälsotester. Du kan också få hälsokontroll med EIS, healing och privat konsultation om mat, vikt och träning. Terapeuterna som gör de olika konsultationerna är inte på Masesgården varje dag, så hör efter när du bokar.

HÄLSOVÄGLEDNING MED ULRIKA WAHLSTEDT
Hälsovägledning 55 min 875:-
Hälsovägledning 30 min 600:-

Ibland vet man inte vad orsaken är till att man har ont eller är trött och energilös. Då kan en hälsovägledning göra skillnad. Tillsammans går igenom vilka problem du har och guidar dig till vad du ska välja för att må bättre när det gäller mat, motion och minskad stress i vardagen. I hälsovägledningen ingår irisdiagnostik och konsultation. Om du vill ha djupare kunskap om vad dina problem kan bero på, kan vi erbjuda två olika typer av hälsotester - Hårmineralanalys och fettsyraprofil.
.

HÄLSOTEST - HÅRMINERALANALYS
Analys plus konsultation i samband med provtagning 30 min och telefonkonsultation med genomgång av analysen 30 min 2.400:-
Om du mår dåligt utan att hitta orsaken, stressar mycket eller vill veta vilka obalanser du eventuellt har i kroppen, kan du få svaret genom en hårmineralanalys. Den ger en unik kartläggning av närings- och mineralbalansen i din kropp, den hormonella/endokrina balansen, metabolisk typ och hur den påverkar kroppen.
Kliniska studier visar att ett korrekt samlat hårprov avslöjar kroppens nivåer av mineraler, vitaminer och även tungmetaller. Flera miljoner hårmineralanalyser har gjorts, varav mer än 100.000 i Sverige. Ditt hårprov skickas det till ett analysföretag. Svaret får du inom 3 veckor. Resultatet presenteras i en personlig analysrapport, som terapeuten går igenom med dig och ger förslag till åtgärder.

HÄLSOKONTROLL MED EIS
90 min 1.395:-
Elektro Interstitium Scanning (EIS) är ett system som scannar av kroppen och levererar data till en dator. EIS är medicinskt godkänt i EU. Scanningen tar bara 3 minuter och ger en bra översikt över kroppens alla funktioner - ämnesomsättning, oxidativ stress, pH-värde, blodfetter, kroppssammansättning, inflammationer, kroppens mineral- och hormonstatus etc. Vi går tillsammans igenom resultatet och du får ett individuellt anpassat behandlingsprogram med rekommendationer om kost och kosttillskott.

EIS UPPFÖLJNING
90 min 1.025:-
Nytt test vid senare tillfälle.

KONSULTATION OM MAT, VIKT OCH TRÄNING
55 min 775: -
Vill du veta vad just du ska göra för att komma i form eller gå ner i vikt? Utifrån hur din situation ser ut idag och vad du upplever som problem, får du här goda råd och en personlig planering för att lyckas.