Med hjälp av olika metoder kan vi kartlägga hur kroppen mår och ge förslag till hur du kan förbättra din hälsa. Vi erbjuder hälsovägledning, som vid behov kan kompletteras med olika hälsotester. Du kan också få hälsokontroll med EIS och privat konsultation om mat, vikt och träning. Behandlingarna ges endast vissa dagar. 

HÄLSOVÄGLEDNING
85 min 1.195:-                
Hjälper dig att optimera din livsstil inkluderande dina kostvanor, dygnsrytm, sömn, avslappning/vila, motion, mentala och emotionella förhållningssätt.
Efter en grundlig anamnes (du får svara på frågor beträffande din livsstil, din hälsohistoria och den miljö som du lever i) får du information om hur du kan nå dina hälsomål på bästa sätt. Hälsovägledningen kan med fördel kompletteras med en mätning av näringsstatus med QRMA.

KOSTRÅDGIVNING
55 min 850:-
Vad, när och hur du ska äta för att må som bäst. Vi utgår från hur din vardag och din kost ser ut just nu och vilka mål du har. Du får information om vilken typ av frukost, lunch, middag och mellanmål som skulle passa dig i din nuvarande situation.

KONSULTATION OM MAT, VIKT OCH TRÄNING
55 min 775: -
Vill du veta vad just du ska göra för att komma i form eller gå ner i vikt? Utifrån hur din situation ser ut idag och vad du upplever som problem, får du här goda råd och en personlig planering för att lyckas.

HÄLSOKONTROLL MED EIS
90 min 1.395:-
Elektro Interstitium Scanning (EIS) är ett system som scannar av kroppen och levererar data till en dator. EIS är medicinskt godkänt i EU. Scanningen tar bara 3 minuter och ger en bra översikt över kroppens alla funktioner - ämnesomsättning, oxidativ stress, pH-värde, blodfetter, kroppssammansättning, inflammationer, kroppens mineral- och hormonstatus etc. Vi går tillsammans igenom resultatet och du får ett individuellt anpassat behandlingsprogram med rekommendationer om kost, kosttillskott och livsstil.

EIS UPPFÖLJNING
90 min 1.025:-
Nytt test vid senare tillfälle.

NÄRINGSTEST MED QRMA 
25 min 650:-
Har du tillräkligt och rätt näring? Testa ditt näringsbehov - vitaminer, mineraler, fettsyror - med hjälp av QRMA frekvensanalys (Quantum Resonance Magnetic Analyzer). Det tar bara en minut! Under mätningen sitter du bekvämt (fullt påklädd) och håller en mätstav i ena handen. Vi går igenom analyssvaret och du får goda råd om hur du kan täcka dina behov. Det går mycket bra att kombinera en QRMA-mätning med hälsokontroll med EIS, hälsovägledning eller kostrådgivning.

FYSIOTERAPI/SJUKGYMNAST
40 min 580:-
Om du har problem med knä, höft, rygg, axlar, nacke etc. kan du få behandling med fysioterapi eller sjukgymnastik som det också kallas. Då kan du få hjälp med smärtlindring och behandling av dina besvär. Ofta är rörelse och träning i olika former en del av behandlingen. Andra alternativ kan vara triggerpunktsbehandling, muskeltöjning, mobilisering (töjning av led), traktionsbehandling (avlastning av led), manipulationsbehandling, massage samt apparatbehandling (stötvåg, laser, ström, akupunktur, värme etc.) Behandlingen baseras på dina symptom och på den bedömning som den föregående undersökningen lett fram till.